Hanke_Arkenbout_Photography_WL-275.jpg

Werkwijze

In mijn woonplaats Dordrecht maak ik graag, geheel vrijblijvend, kennis met jullie. Wanneer het lastig wordt elkaar in real life te ontmoeten, is een kennismaking via FaceTime of Zoom ook een optie. Op basis van deze (virtuele) ontmoeting kunnen jullie vervolgens beslissen of ik jullie ceremoniespreker mag zijn op de grote dag. 

Wanneer jullie voor mij kiezen, blokkeer ik jullie trouwdatum in mijn agenda en stuur ik een schriftelijke bevestiging. Vervolgens plannen we zo'n zes weken voor jullie trouwdag een afspraak in voor een uitgebreider gesprek bij jullie thuis, zodat ik een beeld krijg van jullie leven samen en wat jullie verbindt. We bespreken dan jullie wensen voor de huwelijksvoltrekking en maken samen een draaiboekje voor de ceremonie. Zo zorgen we ervoor dat dit gedeelte van jullie huwelijksdag voor 100% persoonlijk en passend is bij jullie als liefdespaar.

In de zes weken voor jullie bruiloft ontvangen jullie van mij 'huiswerk'. Zo krijg ik een nog vollediger beeld van jullie liefde voor elkaar. Ook benader ik dan door jullie aangewezen familieleden en/of vrienden voor hun kijk op jullie als koppel. Dit zorgt ervoor dat ik jullie naasten kan betrekken in de ceremonie en mijn speech nog persoonlijker wordt.

Op jullie trouwdag ben ik een uur voor aanvang van de huwelijksceremonie aanwezig op de trouwlocatie. Als het goed is, valt dan alles samen: jullie stralende liefde voor elkaar, dierbare gasten die meegenieten met jullie geluk en een speech waaruit blijkt waarom jullie elkaars leven leuker maken. Ik vind het een eer dat ik hier een bijdrage aan mag leveren!

Image by Photos by Lanty

Kennismaken met Linda

Wanneer jullie in de gelegenheid zijn naar Dordrecht te komen, spreken we af in een van mijn favoriete restaurants: Villa Augustus. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertel ik jullie graag alles wat jullie willen en moeten weten. 

 

Als een ontmoeting in mijn woonplaats niet mogelijk is, is een kennismaking via FaceTime of Zoom ook mogelijk. 

 

Op basis van ons gesprek besluiten jullie of ik als trouwambtenaar bij jullie pas.

Image by Tiko Giorgadze

Linda als ceremoniespreker

Op jullie trouwdag ben ik exclusief beschikbaar en verzorg ik een huwelijks-ceremonie die van a tot z op jullie is afgestemd.

Wat jullie kunnen verwachten:

- een uitgebreid 'dieptegesprek' bij jullie thuis 

- tips en ideeën voor de invulling van jullie trouwceremonie

- liefdevol huiswerk dat met zorg en aandacht is samengesteld

- contact met een aantal door jullie aangewezen gasten
- zorgdragen voor de benodigde documenten en huwelijksakten

- een volledig op maat gemaakte toespraak (vol persoonlijke details, jullie verhaal, liefde en interactie)

- een ceremonie van ±45 minuten waarbij jullie liefde is omgezet in woorden, waarbij ook aandacht is voor jullie dierbaren

- een aandenken aan jullie huwelijksceremonie

Benieuwd naar de kosten? Vul dan jullie gegevens in via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact op!