Say yes to new adventures...

Bijgewerkt op: 7 mrt. 2020

Het is september 2018. Nog zwevend op mijn roze wolk na de geboorte van onze dochter Bibi, heb ik tijdens mijn verlof zeeën van tijd. Ik vind de rust en ruimte om een stiekeme droom na te jagen: Hoe geweldig zou het niet zijn om als zelfstandig trouwambtenaar aan de slag te gaan? Wat een fantastisch gevoel moet het geven als je een bijdrage mag leveren aan iemands 'mooiste dag'. Liefde zien, liefde voelen, liefde delen, liefde vieren. Ik wil niets liever dan naast mijn baan als docente Nederlands op een middelbare school, als zelfstandig trouwambtenaar de liefde laten spreken.


Linda trouwt

In no time is 'Linda trouwt' een feit: website [check!], Instagramaccount [check!] en Facebookpagina [check!]. Met slechts de ervaring als ceremoniespreker op de bruiloft van vrienden stel ik mezelf vanaf dat moment voor als Linda Reemst, docente Nederlands én zelfstandig trouwambtenaar! Al snel word ik benaderd door de Rotterdamse krant De Havenloods en verschijnt er een artikel over mijn nieuwe avontuur. In combinatie met de reclame die lieve vrienden, familie, collega's en kennissen voor me maken, blijkt dit een goede manier te zijn om mijn eerste potentiële klanten te bereiken.


Eerste aanvraag

Whaaaa! Het moment dat de eerste aanvraag voor een kennismaking binnenkomt... Ik weet het nog zó goed! Ineens was daar een e-mail van Bo & Vinnie, die via een vriendin van mij over 'Linda trouwt' hebben gehoord. Na een heel gezellig kennismakingsgesprek volgt een dag later de bevestiging: Zij willen mij als hun ceremoniële trouwambtenaar! Yay! (Er volgt een aparte blog over mijn geweldige ervaring als ceremoniespreker op het huwelijk van Bo & Vinnie.)


Dat smaakt naar meer...

Inmiddels is het maart 2020 en hebben de bewonderende blikken, de tranen van ontroering, de lachsalvo's, de meest liefdevolle beloften, de 'ja's', de eerste kussen als getrouwd stel, maar ook: het vertrouwen in mij, de openheid naar mij en de complimenten over mij, ervoor gezorgd dat ik méér wil.

- Meer happy couples ontmoeten.

- Meer liefdesverhalen ontdekken.

- Meer persoonlijke speeches schrijven én ten gehore brengen.

- Meer huwelijken sluiten.


Niet alleen van mensen die mij (via via) kennen, maar ook van 'onbekende' bruidsparen die op zoek zijn naar een vrolijke, warme en oprechte trouwambtenaar. Die dromen van een 100% persoonlijke, bijzondere, liefdevolle huwelijksceremonie, waarin hun stralende liefde voor elkaar én de verbintenissen met hun meest dierbaren een podium krijgt. Om ook voor die mensen zichtbaarder te worden, vind je mij nu ook op The Perfect Wedding, de meestbezochte trouwwebsite van Nederland: https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/25792/linda-trouwt


Mag ik? Mag ik jullie trouwen?

fotocredits: Tweemetervijf fotografie


Recente blogposts

Alles weergeven